1 Şubat 2013 Cuma

İLK MİM :)

 
    Şu blog alemine yeni katılmış bendeniz ilk mimimle karşınızdayım. Kalbten muhabbet duyduğum Şevval ablacığım mimlemiş beni :) Ona buradan sevgilerimi gönderiyor ve sorularını cevaplamak için sabırsızlanıyorum :)
                    1. Kendini seviyor musun?
Genellikle seviyorum :) Yani garip ve saçma takıntılarımın olmadığı ve birilerin kalbini kırmamışken :) Zaten insanın kendini asgari ölçüde sevmesi taraftarıyım .Çünkü aşırı sevgi kibre ve kendini beğenmişliğe götürür diye düşünüyorum.(Allah korusun.)
                     
                   2. Yapmaktan hoşlandığın şeyler nelerdir?
En başta tabiki yemek yemeyi(o kadar çok seviyorum ki), gezmeyi, alış verişi,yatırılan parayı çekmeyi :p, arkadaşlarla gezmeyi, evlerimizde toplanmayı çok severim.Arkadaşlarımın rahatça saçmalamayı da çok severim.Onlar olmasa ben ne yaparım ki... Ve en önemlisi ve bizi birbirimize bağlayan kırgınlıkları unutturan özlemeyi seviyorum. :)

           3.Geleceğe dair hedeflerin nelerdir?
Yakın gelecek için hedefim ingilizce öğrenmek ve konuşmak (İnşallah çok dua edin de olsun olur mu ?) Uzak gelecek için tabi ki herkesin oluğu gibi benimde hayallerim, isteklerim dualarım var. Bunlardan birkaçı şöyle; yurt dışına çıkmak, ingilizceden sonra başka dil öğrenmek, bölümümde kendimi geliştirmek felaan işte :)

               4.)Kendini bir cümle ile anlatabilir misin?
Aaa benim sorumm hemen cevaplıyorum :P Herkese güvenen,art niyet nedir bilmeyen,bu yüzden canı çok yanan, hiç küsemeyen, iğrenç espri yapan ama arada kaliteli de yapabilen, aşırı duygusal, hediyelere bayılan, her halta ağlayabilme kapasitesine sahip balık burcunda bir kızım:) Haa bi de fazla kilosu olan demeyi unuttum :P

                5.)Nefret ettiğin şeyler nelerdir?
İnsanın doğruyu bilmeden konuşmasından, yargısız infaz etmesinden nefret üstü nefret ederim.İşte öyle..Haa yılanlardan da hoşlanmam :)Şerbetli tatlı da sevmem , pahalı kıyafeti de sevmem, gezerken yorulmayı da ...

               6.)Favori şarkıların,kitapların,filmlerin nelerdir?
 Şu aralar Zakkum grubunun söylediği 'Ben böylemiydim' i dinliyorum.Gökselin yalnız kuş ve uzaktan şarkısına bayılıyorum. Bide mfö den ah bu ben şarkısına bayılıyorumm:)
   İzlediğim film çok ama sevdiklerimden birkaçı şöyle;
1) Wall-e (animasyon)
2)3 idiots
3)Fanaa
4)Ghajini
5)Up (animasyon)
6).......daha çok ki :)

               7.)İlham aldığın kişiler kimlerdir?
Her güzel düşünce sahibinden ilham alırım. Her konunun ustasından ilham alırım daha doğrusu :)
             8.)Death Note'u sen bulsaydın ne yapardın?
   Animedeki karakter kadar saçmalamazdım diye düşünüyorum.Daha doğrusu o defteri bulsam bile anlamam ki nasıl olsa Japonca :P (tamam kabul ediyorum iğrençti :D)


   İşte bu kadar ohhhh.:) (Yoruldum ya hu  klavyem bozuk bütün yazıyı ekran klavyesi ile yazdım da :( )

  
      

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Zevkle okudum :) Cevaplar çok güzel

      Sil
    2. Büyüksündür yaa benden o yüzden yani:) Teşekkür ederim :)

      Sil
    3. Ben rica edeerimm :)
      Ya yaşıt gibiyizdir ya da benden büyüksündür. Çünkü ben bayaa bi küçüğüm :)

      Sil
  2. Ayyyy ozellikle 4.sorunun cevabina bayildim, ne kadar icten, ne kadar samimi:)) Buna dayanarak bende sana: delisin sen yaaa:) diyorum. harikasin, hep boyle kal olur mu?

    Yaaaaa ben bir robot degiliiiimmmmm:)) kelime dogrulamayi kaldirimisin? rahat rahat yorum birakmak istiyorum cunkuuuuu: hadi gel bak burada anlattim nasil kaldirildigini:

    http://melined.blogspot.be/2013/01/kelime-dogrulamayi-kaldirma.html

    YanıtlaSil
  3. Hoş.Bloğunuzu takibe aldım,banada beklerim.

    YanıtlaSil
  4. müzik ve film favorilerimiz çok benziyor..gajiniyi herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Blogunuz hayırlı olsun. Mevlüde hanımın da belirttiği gibi 4. sorunun cevabı benim de çok hoşuma gitti. Sizi tanıdığıma memnun oldum. Sevgiler.

    YanıtlaSil